"NAK FOLLOW ? CLICK PIC BAWAH INI DULU"!

Followers

Daisypath Friendship tickers

Daisypath Friendship tickers

14 December 2011

feedback from my bestie !!

--> err, acctly sa nda tau hw to gve u my fdback aftr read somethng on ur blog tadii. apapun sa cuba juga :) ~
sa tls disini jak ah cz sa bkn ada blog, mo bg fdbck di twtter mana dpt juga.. fb pun buli lah  kg2 kann :D.....

okaayyy~ mari seritaa!!
- ko mau kidnap sa pnya pic bnyak2 pun boleh, aslkan jangn diedit yg bukan2 yerr XD kiki. then, our relation last year.. sa bkn sombong pun XD cuma masih lagi ditahap yang nerd kan ..so, mau bkawn pun takut nee XD tambahn pula, time tu sa masih new student :) fahm2 laaa !hohoho. Oyaaa, lagipun bila sa nmpk bdk2 di st peter ne sporting, tba2 sa terjinakkan diri juga ikut bising2...start dis year laituu :3 ! haha . 

- mmg kita nda satu meja punn :D . lagipun sa bz sama sukan kan, xdalah dpt duduk sma sepa sa suka :) ..
sa sma si golen pun baru this rapat :D acctly sa mana brani tingu dy tu, muka serius XD *jgn marah ah lenz :D ! time tu ko pun mana tingu2 sa :D hoho ! ok, smua sikap kau ?? yg sa xda sukaaa, xda yang sa xda suka :) smua sa suka !

since kita jadi bestie, sa sma si golen pun kian rapat tambahan lagi dgn dua org yg ko kc maksd tusi dona sma si fona kan :D hehehe... . sa pun xsangka kami blh serapat itu.. . . sorry sa sayang diurang bertiga :) tapi bukn bererti sa nda sayang kau, tetap sayang kau :') lalalala~~~ ! *serius ne, jan ktawa XD

- kau merasa sedemikian ?? JEALOUS ? kau pikir sa nda :D sa pun pandai rsa gtu bah time kamu bisik2 sma amoy, ongol, naty~ apalagi klu ko gtau smthing sma si ahpung jaaa o.o. situlh sa rsa mcm sa unneeded sdh XD
oya, psl sa nda gtau kau smthing secret tuu..... mcm klu di school evven satu clss kita xda masa berserita nee, sbb tulah sa curhat sma si golen jak and org klas sblh jak :) sa mau gtau mllui text phne pun sa rsa xsyok, xda terluah ne kalau xda bdpan XD ! hohoho.. uknow me ~

- satau bah kau nda brapa ngam sma bab2 camp ne, wlpun kau nda ngam sa ttp gatu and bawa ko.. manatau hati ko terbuka juga lama2 :D jan jak ko bosan lah kalau sa bawa camping jak XD hihihih. ! ^__^ V

----->> its okaayyy :) mmg ada kebaikan pun ko meluah tu, bkn sllu ko emo2 ne kan pasl sa :'D !! 
maka dengan itu, saya minta mahap kalau banyak dosa saya sama kau :) sama2 lah kita membuka lembaran persahabatn yang baru mulai hari esok :) kita bejumpa kan besok :D jalan2, curhat2, shopping2, gelak sana-sini :D and bisik sana-sini k ~~ 


akhir kata darpada saya, *urg dusun bilang i lebiuuuuu ELLYSEE ERICA LUCAS  !! :D ikhlas dpd sia :') terharuuuu oh~
 sa sayang kamu juga golen&urgklassblah :*


ishh lainn :D tlampau iskema bah pula ayat sia tu XD ! 



JANGAN DI TAG :) !


HAII YOU BABY ! :] I'M SORRY ! TP INI KEBENARAN MASING2 KN ?? WEHIII ~~ XPE LAA, SA LAGI SYG KAU DARI DRG DRG N DRG :] KAU SELALU ADA BAA BEBS. AND SIKAP TERBUKA. MYGADSSS!! BKN DRG DRG AND DRG XBAGUS, TP, TDK MENEPATI CITARASA PATIK. CEEHHWAAA ! SO, JUST HERE FOR NOW :') GOODNIGHT!





Super Duper Simple.Don't forget to Follow me.

0 comment here ^^: